Θέρμανση-Κλιματισμός, Φυσικό Αέριο, ΑΠΕ.
Κιν.: +30 211 4026 047

Θέρμανση, Φυσικό Αέριο, Κλιματισμός, Αντλίες Θερμότητας

Θέρμανση και οικονομία…

«Πώς θα ζεσταθούμε στο σπίτι μας, όταν η τιμή του πετρελαίου βρίσκεται στα ύψη;». Ένα ερώτημα που απασχολεί όλο και περισσότερους καταναλωτές ενόψει κάθε χειμερινής σεζόν. Σας προτείνουμε τρόπους και λύσεις, ώστε να εξοκοινομήσετε χρήματα και να ζεσταθείτε περισσότερο!

Μια από τις σημαντικές ενεργειακές επεμβάσεις σε κτήρια είναι η αναβάθμιση των Θερμικών Συστημάτων τους ανεξάρτητα αν αυτά είναι κεντρικά ή αυτόνομα. Τα συστήματα αυτά είναι ενεργοβόρα και για αυτό πρέπει να αντικατασταθούν με συστήματα νέας γενιάς, με πιστοποιημένες ιδιότητες σύμφωνα με μελέτη μηχανικού, ώστε να μην καταναλώνουν άσκοπα ενέργεια.

Τα συμβατικά θερμικά συστήματα αποτελούνται από τον λέβητα – καυστήρα (πετρελαίου ή φυσικού αερίου), τις σωληνώσεις, τον κυκλοφορητή και τα θερμαντικά σώματα.

Μια εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης θεωρείται επιτυχημένη όταν θερμαίνει σωστά και όσο πρέπει, καθώς επίσης εφόσον λειτουργεί οικονομικά και με ασφάλεια.

Με εξειδίκευση στην εξοικονόμηση ενέργειας και συνεργαζόμενοι με τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της θέρμανσης και του κλιματισμού, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την αποδοτικότερη και οικονομικότερη λύση για κάθε χώρο.

Αντλίες Θερμότητας

 

 

 

Λέβητες Φυσικού Αερίου

 

               

 

 

Ενεργειακά Τζάκια

Nordica monoblock 600

 

Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

   

 

Ολοκληρωμένα Συστήματα Θέρμανσης-Ψύξης-Ζεστού Νερού

geoth    Capture1

 

Θέρμανση-Ψύξη Εξωτερικών Χώρων

PATIO HEATER - LASER LINE1s-500x500 -υγραερίου-500x500

Συνεργάτες μας:

Πρόσφατη Δημοσίευση

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κωνσταντινουπόλεως 20Α, Γλυφάδα
Τηλ/Fax: (+30) 211-4026-047
Κιν: (+30) 694-8278-942
https://www.green-innovation.gr
Email: info@green-innovation.gr

Λίγα Λόγια

Το φάσμα εργασιών της εταιρείας μας ξεκινά από τις απλούστερες κατασκευές και φτάνει μέχρι τη μελέτη και κατασκευή υπερσύγχρονων τεχνολογικά έργων ενεργειακής αναβάθμισης, κλιματισμού, εξαερισμού και θέρμανσης.