Θέρμανση-Κλιματισμός, Φυσικό Αέριο, ΑΠΕ.
Κιν.: +30 211 4026 047

Η Εταιρεία

 Η Green Innovation, μέλος του της Energylines Group και εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της ΗΡΩΝ μέσω της Gasline Group είναι μια ενεργειακή εταιρεία, η οποία ασχολείται τόσο με το μελετητικό κομμάτι όσο και με το κατασκευαστικό, προσφέροντάς σας ολοκληρωμένες λύσεις.

Ασχολούμαστε επί σειρά πολλών ετών με έργα γενικών κατασκευών και πλέον με τα εφόδια που μας εξασφαλίζει η συνεχής ακαδημαϊκή και τεχνική κατάρτιση των στελεχών μας, μπορούμε να εγγυηθούμε  πως κάθε πελάτης μας θα λάβει την καλύτερη λύση, πάντα με αίσθημα ευθύνης και ευαισθησίας, λόγω και της γενικότερης οικονομικής συγκυρίας την οποία αντιμετωπίζουμε.

Το φάσμα εργασιών της εταιρείας μας ξεκινά από τις απλούστερες ανακαινίσεις, αδειοδοτήσεις καταστημάτων, πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης, πιστοποιητικά και μελέτες έργων φυσικού αερίου, μέχρι και τη μελέτη και κατασκευή υπερσύγχρονων τεχνολογικά έργων ενεργειακής αναβάθμισης, κλιματισμού, εξαερισμού και θέρμανσης.

Η εταιρεία Green Innovation ιδρύθηκε το 2013, στην περιοχή της Αθήνας. Όντας μια νέα εταιρεία, φτιαγμένη από νέους ανθρώπους στοχεύει σε υψηλά standards υπηρεσιών και κατασκευών, με σκοπό να καταξιωθεί στο χώρο της Ενέργειας. Ελπίζω μέσα από τη δουλειά μας να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου και να προχωρήσουμε μαζί σε μία νέα εποχή, εξοικονόμησης ενεργειακών πόρων και προστασίας του περιβάλλοντος.

 

Με εκτίμηση,

Ψαθάς Ηλίας

Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός MSc

Founder

Πρόσφατη Δημοσίευση

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κωνσταντινουπόλεως 20Α, Γλυφάδα
Τηλ/Fax: (+30) 211-4026-047
Κιν: (+30) 694-8278-942
https://www.green-innovation.gr
Email: info@green-innovation.gr

Λίγα Λόγια

Το φάσμα εργασιών της εταιρείας μας ξεκινά από τις απλούστερες κατασκευές και φτάνει μέχρι τη μελέτη και κατασκευή υπερσύγχρονων τεχνολογικά έργων ενεργειακής αναβάθμισης, κλιματισμού, εξαερισμού και θέρμανσης.