Θέρμανση-Κλιματισμός, Φυσικό Αέριο, ΑΠΕ.
Κιν.: +30 211 4026 047

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Ενεργειακή Επιθεώρηση εγκαταστάσεων όλων των κατηγοριών

Green Innovation

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Τι περιθώρια εξοικονόμησης ενέργειας έχετε στο ακίνητο ή την επιχείρηση σας;

Η γενικότερη οικονομική κατάσταση, η έλλειψη κινήτρων καθώς και η ελλιπής πληροφόρηση των καταναλωτών συνεχίζει να κρατά τη χώρα μας εγκλωβισμένη σε ένα τέλμα ενεργειακής σπατάλης. Μία σπατάλη που οδηγεί οικιακούς καταναλωτές και επιχειρήσεις σε μεγάλες δαπάνες συντήρησης και λειτουργίας και το περιβάλλον στα όρια του.

Υπάρχουν όμως τρόποι να μειώσουμε τις σπατάλες αυτές;  

Ναι. Τα περιθώρια εξοικονόμησης ενέργειας, ειδικότερα στους οικιακούς καταναλωτές είναι τεράστια. Η κρίση έχει κρατήσει πίσω την αξιοποίηση της τεχνολογίας στις κατοικίας. Αυτό αφορά τόσο στον τομέα της θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού, όσο και στην μη αξιοποίηση νέων αποδοτικότερων ενεργειακά συσκευών και λαμπτήρων. Χαρακτηριστικό είναι πως με μια μικρή δαπάνη αλλαγής λαμπτήρων μπορούμε να πετύχουμε εξοικονόμηση ενέργειας της τάξης του 70-80% σε αυτόν τον τομέα.

Θέρμανση-Κλιματισμός-Ζεστό Νερό

Η εξοικονόμηση στον τομέα αυτό διαχωρίζεται σε δύο υποκατηγορίες. Α) Θωράκιση κατοικιών με συστήματα μόνωσης και αντικατάσταση κουφωμάτων και Β) Αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης-κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού. Τα παραπάνω μπορούν να οδηγήσουν σε εξοικονόμηση ενέργειας σε παλιές κατοικίες άνω του 80%, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε απόσβεση της συγκεκριμένης επένδυσης σε λιγότερο από 5 χρόνια.

Λύσεις υπάρχουν. Το φυσικό αέριο, αντλίες θερμότητας, ηλιακοί θερμοσίφωνες, νέα συστήματα μόνωσης και ΑΠΕ είναι εδώ. Επικοινωνήστε μαζί μας και Μηχανικός της εταιρείας μας θα σας επισκεφτεί και θα σας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ συμβουλές και προσφορά ενεργειακής αναβάθμισης του χώρου σας, χωρίς καμία δική σας δέσμευση.

Πρόσφατη Δημοσίευση

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κωνσταντινουπόλεως 20Α, Γλυφάδα
Τηλ/Fax: (+30) 211-4026-047
Κιν: (+30) 694-8278-942
https://www.green-innovation.gr
Email: info@green-innovation.gr

Λίγα Λόγια

Το φάσμα εργασιών της εταιρείας μας ξεκινά από τις απλούστερες κατασκευές και φτάνει μέχρι τη μελέτη και κατασκευή υπερσύγχρονων τεχνολογικά έργων ενεργειακής αναβάθμισης, κλιματισμού, εξαερισμού και θέρμανσης.